TREĆI HRVATSKO-TURSKI PIKNIK OKUPIO 200 SUDIONIKA

15 Prošle se nedjelje u Ekoparku Kraš u Pisarovini, unatoč kišnom danu okupilo gotovo 200 članica i članova te prijatelja Hrvatsko-turske udruge prijateljstva na već tradicionalnom poludnevnom druženju.

Da ovaj treći po redu hrvatsko-turski piknik bude najbolji do sada potrudio se volonterski tim HTUP-a, predvođen Ivicom Horvatom i Janom Bušić, a za vrlo sadržajan kulturno-umjetnički program pobrinuli su se mladi izvođači iz KUD-a „Mladost“ i Tamburaškog orkestra „Ferdo Livadić“ iz Samobora, a na vido zidu se odvijao poseban program.

Sudionike druženja pozdravili su Goran Beus Richembergh, predsjednik Hrvatsko-turske udruge prijateljstva , Nj. E. Burak Özügergin, veleposlanik Republike Turske u Zagrebu i Tomo Kovačić, načelnik Općine Pisarovina. Među uzvanicima su bili i Oğuz Aydemir, predsjednik Turske zaklade za podvodnu arheologiju, saborski zastupnici Jozo Radoš, Jasen Mesić, Boris Blažeković i Vesna Fabijančić Križanić kao i predstavnici Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva kulture i Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova.

Zahvaljujući sponzorima Turkish Airlinesu, Jordie’su, Trgovini ‘Lokum“, TIS Grupi, Atlantic Grupi, Hena.comu i Krašu, brojni su sudionici dobili i vrijedne poklone, od kojih su najatraktivnije bile dvije povratne avio-karte za Istanbul.

Slike s piknika možete pogledati ovdje.