, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Maestro Toker u Grožnjanu i Rovinju

Turski pijanist, pedagog i skladatelj maestro Hakan Ali Toker u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži i Hrvatsko-turske udruge prijateljstva proveo je drugu polovicu srpnja u Grožnjanu, gdje je u sklopu Ljetne škole Jazza studentima glazbe držao radionicu klavirske improvizacije.

U Grožnjanu je HTUP priredila u tu čast  i tursku večer na kojoj su servirane turske slastice i prava turska kava, a maestro Toker je održao i mali koncert turske tradicionalne glazbe na harmonici i klavijaturama.

Maestro Toker održao je u Rovinju klavirski recital u okviru Rovinjskog kulturnog ljeta 20. srpnja, a u Grožnjanu je s ostalim profesorima Jazz škole održao i poseban cjelovečernji koncert.

Posebno smo zahvalni Dubravki Dujmović Kušan, ravnateljici Hrvatske glazbene mladeži na gostoprimstvu u Grožnjanu kao i rovinjskom gradonačelniku Giovanniju Sponzi na gostoprimstvu u Rovinju.